Varstvo podatkov in pogoji uporabe

Varstvo podatkov in pogoji uporabe

Varstvo osebnih podatkov in pogoji uporabe spletne strani

Varstvo osebnih podatkov

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov:

  • da lahko odgovorimo na vaše povpraševanje,
  • da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Anja Kozina s.p. (v nadaljevanju ponudnik) se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani psihoterapija-supervizija-kozina.si ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Kadarkoli lahko pisno z elektronskim sporočilom na anja.kozina@gmail.com zahtevate, da spletna stran psihoterapija-supervizija-kozina.si trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

Ponudnik posredovane podatke zbira, obdeluje in hrani skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-2) in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR). Zbranih podatkov o svojih strankah ne posredujemo tretjim osebam, razen državnim organom za namen pregona storilcev prekrškov in kaznivih dejanj, kadar ti to izrecno zahtevajo po veljavni zakonodaji. Ponudnik navedene osebne podatke naročnikov shranjuje na tehnično in programsko varovani opremi.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani psihoterapija-supervizija-kozina.si  so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu ponudnik ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako ponudnik ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, ponudnik ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.